14.5.11

Eskişehir - YumYum

Karidesli Sushi
Dışardan "sushi" gibi yazılar görünce, içersini de farklı ve özenle dizayn edilmiş görünce gidelim dedik. Gayet ilgili aşçıları var. Hal böyle olunca daha rahat ve sıcak bir ortam oluyor.


Noddle'yi (Çin Makarnası) ilk defa orada denedik, en beğendiğimiz lezzet o oldu. Damak tadımız, sushi, karides vs gibi şeylerle pek uyuşmadığı için olsa gerek. Karidesli sushiyi, birkaç gidişten sonra somonlu sushiyi de denedik. Bidaha isteyeceğimizi pek sanmıyorum, 2 dilimden sonrası gitmiyor. Gide gele neredeyse tüm menüyü denedik sanırım. Zamanında aşçının sanırım kız kardeşi yurtdışına gitmiş, haliyle ilgiside varmış anlatmış etmiş, böyle bir yer açmışlar. Kendi halinde, dışarıdan işi severek yaptıklarını düşündüğümüz güzel bir restaurant.
İlgililere adresi de vermiş olalım: Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi No: 82(Donas karşısı, Varuna Gezgin yanı) ESKİŞEHİR (Yazının altında haritaya ulaşabilirsiniz)


Şubat 2012'de tekrar uğradık. Menüden pizza çeşitlerinin çıkmasına üzüldük ancak seçenek hala bol ve güzel. Mantıyla birlikte gelen sosları da ayrıca tavsiye ederiz. Alıştığımız mantıdan oldukça farklı olduğundan önce garipseniyor ancak insanın yedikçe de yiyesi geliyor. Bu gidişimizde sitemizden de bahsettik sayfayı bulup göz attılar, oldukça da beğendiler ve gecenin hediyesi dondurma kızartması ısmarladılar. Facebook ve sitelerinden de blogumuzu paylaştıkları, güzel hizmet ve güleryüzleri için tekrar teşekkür etmek istedik. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder